FAQ - Česta pitanja i upute

Plaćanje

Za uslugu se plaća brzo, jednostavno i sigurno putem usluge T-Com PayWay. Poslije potvrde transakcije, Iskon.Jumbo sustav poslat će račun na e-adresu koja je navedena u prijavi. Izdani račun bit će R1.  Više o plaćanju

Obnova pretplate

Na glavnom sučelju prozor je s informacijom koliko još dana vrijedi pretplata. Kad ona istekne, pretplata se obnavlja jednostavno. Potrebno je samo odabrati razdoblje i uslugu te uplatiti odgovarajuću svotu.

Što ako se ne obnovi pretplata na Jumbo servis

Ako se pretplata ne obnovi, neće se moći koristiti funkcije postavljanja (upload) i dijeljenja (share). Pristup svim datotekama u Jumbo servisu bit će dostupan 60 dana od isteka pretplate, a nakon toga sve se datoteke brišu. Više je o ovoj temi u uvjetima korištenja.

Prelazak s Box na PowerBox paket prije isteka pretplate

Želi li se prijeći s Box paketa na PowerBox paket, a pretplata još nije istekla, potrebno je kliknuti gumb "POVEĆAJ PROSTOR, PRIJEĐI NA POWEBOX" koji je pokraj pokazatelja zauzeća prostora. Sustav će automatski preračunati koliko je još dana ostalo u većem paketu tako da ne treba ništa doplaćivati. Dani se računaju prema sljedećem pravilu: preostalih X dana Box pretplate mijenja se za Y dana PowerBox pretplate (3 dana Box pretplate = 1 dan PowerBox ).